Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

„Алејата на Украина“ вечен потсетник на поддршката од граѓаните и Општина Центар за Украина

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски заедно со амбасадорката на Украина, Н.Е. Лариса Дир и претседателот на Здружението на…

Повеќе