Вести Македонија Ударни вести

Во Макстил уништени 10 тони дрога и психотропни супстанци во вредност од 26 милиони евра

  Во електропечката на Макстил – Скопје, со палење беа уништени околу 10 тони различни видови наркотични дроги, одземени до август 2022 година, по основ на правосилни судски одлуки донесени по завршени кривични постапки, како и врз основа на судски решенија за нивно ништење.     Станува збор за уништени повеќе од 8,2 тона марихуана, […]