Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

Изложба “Над вода – под вода” на Ема Кушевска и Михајло Филиповиќ – Фил

  На 15 септември, четврток, во Галеријата Рудиќ, со почеток од 20 часот, ќе се отвори заедничката изложба на фотографии…

Повеќе