Вести Изјави Македонија Ударни вести

ВМРО-ДПМНЕ: Не сме задоволни од градоначалничката Арсова

  “Како партија која го поддржа концептот за модерно Скопје и која застана со поддршка зад независната кандидатура на Данела Арсовска искрено верувајќи во овој концепт, можам да кажам дека не сме задоволни од досега сработеното од градоначалничката и сметаме дека малку е реализирано, а може и треба да се испорачаат многу повеќе резултати кои […]