Алтернатива Музика и Филм Настани

MANU CHAO Acoustic на 26 септември во МКЦ

  Другарот на Таксират, Password Production, Скопје и Македонија, се враќа со настап: MANU CHAO Acoustic на 26 септември во МКЦ!   Првите 200 билети со цена 700 денари се распродадени. Актуелната цена на билетите во продажба е 800 денари, во продажните места на МкТикетс: https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx…     Ману Чао е револуционерно продорен и подеднакво мирољубив […]