Categories: Алтернатива, Настани

Проект на ХАЕМУС „Владетелки на Балканот“ поддржан од програмата на Креативна Европа

  Со фотограметриско снимање и дигитализација на артефакти во Музејот на Македонија вчера во Скопје започнаа активностите во рамките на…

Read More