Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Данела Арсовска: Мицкоски од тендер матрицата нема да излезе никогаш!

  Има една песна од Игор Џамбазов ,,Каква е оваа ситуација”. Се искаравте за милионски провизии, се скаравте кој да ги земе провизиите! Која е оваа фарса и иронија, каква е ова перверзија која ја креирате во јавноста. Ова на денешните советнички прашања во Град Скопје го истакна советникот Гордан Шутаров од редовите на СДСМ, […]