Вести Македонија

Утре изменет режим на сообраќај: Ќе се одржи велосипедската трка „Куп на Град Скопје“

    Утре, 17 септември, во период од 17.30 часот до 20.30 часот, поради одржување на велосипедска трка „Куп на Град Скопје“, дел од централното градско подрачје ќе биде затворено за сообраќај, а возилата од јавниот превоз кои сообраќаат во тој реон ќе возат по изменети траси од вообичаените, информираат од ЈСП. Режим на движење […]