Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Кампања на РСБСП “Европска недела на мобилност“

  „Европска недела на мобилност“ е кампања во рамките на која РСБСП со активности се приклучува кон истоимената кампања која…

Повеќе