Вести Македонија Ударни вести

ЦУК: Шеесет годишен планинар на Кораб добил инфаркт и починал

  Денеска, Региналниот центар за управување со кризи РЦУК Тетово, извести дека утрово од Полициска станица Стрезимир биле известени дека 60-годишен член на група од 18 планинари добил инфаакт, додека се движеле по планинска патека на повисоките делови од Кораб, поточно местото на настанот е на локација на еден километар над ПС Стезимир. Случајот го […]