Алтернатива Настани

“Разведи ме“ прогласена за најдобра претстава на интернационалниот фестивал во Србија

  Театар „Провокација“ на 3 март со претставата РАЗВЕДИ МЕ, во режија на Роберт Ристов, учествуваше на 9-тиот по ред Интернационален фестивал на дуодрамата во Топола – Република Србија.     На свеченото зарварањето, кое се случи на 8 септември, претставата беше прогласена за најдобра претстава на фестивалот.     Ова е уште една потврда […]