Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

„E-commerce: Accelerate!” Годишна конференција за е-трговија првпат во регионално издание

  Под мотото „E-commerce: Accelerate!” на 11 ноември по петти пат ќе се одржи годишната конференција за е-трговија, во организација…

Повеќе