Вести Став Ударни вести

Меѓународен ден на мирот: ЦИВИЛ повикува на светско обединување во борбата за мир

  ЦИВИЛ – Центар за слобода, уште од основањето на организацијата во 1999 година, во својата визија и мисија го промовира мирот и демократијата, свет во кој луѓето ќе живеат мирно и достоинствено. Во своите темели, организацијата ги вгради бескомпромисните заложби за општество каде што човековите права и слободи ќе се почитуваат во целост, култот […]