Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АХВ нареди итно повлекување на виршли Wudy поради присуство на бактерија

  Врз основа на добиена нотификација за пласиран небезбеден производ на пазарот во Република Северна Македонија, – виршли од брендот Wudy,…

Повеќе