Вести Македонија Ударни вести

Винаријата „ГД Тиквеш“ најуспешен излагач на вино на „ИНТЕРАГРО 2022“

  Винаријата „ГД Тиквеш“ е добитник на Плакета за најуспешен излагач во областа на производство на вино на меѓународниот саем „ИНТЕРАГРО 2022“, кој се одржа во Бијелине, Република Српска, БиХ од 20-22 септември 2022 година. Сојузот на стопански комори на Македонија за посветената ангажираност во организацијата на настанот доби Благодарница како партнер организатор на манифестацијата.  Повеќе од […]