Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Винаријата „ГД Тиквеш“ најуспешен излагач на вино на „ИНТЕРАГРО 2022“

  Винаријата „ГД Тиквеш“ е добитник на Плакета за најуспешен излагач во областа на производство на вино на меѓународниот саем „ИНТЕРАГРО…

Повеќе