Вести Македонија Ударни вести

Отворен Центар за ментално здравје во заедницата во Кочани

  Министерот за здравство, д-р Беким Сали, заедно со д-р Ане Јохансен, специјален претставник и раководител на канцеларијата на СЗО во Скопје присуствуваа на отворањето на новиот Центар за ментално здравје, во рамки на Општа болница Кочани, со цел зголемување на пристапот на граѓаните до услугите за ментално здравје во општината.       -Центарот ќе […]