Categories: Вести, Изјави, Македонија

ЗНМ: ОЈО треба да ги гони лицата што ги изнеле записниците, а не оние што ги објавиле

Начинот и леснотијата со кои Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција поднесе обвинителен акт за оддавање службена тајна…

Повеќе