Алтернатива Настани

“Подај рака 2022” – Хуманитарна манифестација за поддршка на лицата со Вилсонова болест

  Подај рака 2022 – Седма по ред хуманитарна манифестација за поддршка на лицата со Вилсонова болест во Македонија! 16 октомври, во Градскиот парк, со почеток од 11 часот   Целта на оваа акција е да ја подигнеме свеста на јавноста за Вилсоновата болест, да ја поттикнеме социјална вклученост на лицата кои се соочуваат со […]