Вести Македонија Наука и Технологија

Електричните возила на „Брако“ „Green Machines“ на саемот „Денови на електромобили“

  Електричните возила на „Брако“ од линијата „Green Machines“ ќе бидат изложени на саемот во Скопје насловен „Денови на електромобили“, во организација на East Gate Mall од 12-16 октомври.  „Green Machines“ ќе ги презентира електричните возила GM500ze и GM400ze, кои што се во редот на најефикасните, најсовремените и најиновативните решенија и технологии во светот за заштита […]