Алтернатива Настани

СТЕНДАП турнеја и КОМЕДИ ФЕСТ во организација на Продукција “ЗЛАТЕН ЗАБ”

  Од 16 до 20 октомври, познати регионални и македонски стендап комичари ќе настапат во неколку градови низ Македонија, а повод за нивното доаѓање во нашата земја е учество на Златен Комеди Фест . Турнејата ќе започне во недела на 16-ти октомври во клубот Јард (The Yard Lounge Bar) во Куманово.     Следниот ден […]