Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Младинска мобилност: Искуството нема цена, а дружбатa останува за цел живот

  Искуството е она кое нема цена, а дружбата и пријателите остануваат за цел живот, вака студентот по архитектура Андреј М. Петровски го опишува престојот во Лион, Франција кој во март годинава бил реализиран преку Еразмус проектот „ИНТЕРВЕТ Западен Балкан“. Младиот претприемач Владимир Јовановски при својот неколку месечен престој во Измир, Турција, стекнал знаења за […]