Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Дистрибуцијата на топлина без поголеми проблеми, се санираат дефекти

  „Нема дефекти во производните постројки и дистрибутивната мрежа за топлинска енергија во Градот Скопје и тие се 100% функционални“, изјави Александра Маројевиќ, помошник на директорот за Производство во АД ЕСМ, задолжена за топлинска енергија. Се интервенира на повик од граѓани за дефекти во становите или станарските потстаници. „Бројот на објекти кои пријавиле дефекти пред […]