Categories: Вести, Свет, Топ теми, Ударни вести

Убиен главниот диригент на театарот во Херсон, не сакал да учествува на концерт

  Руски војници го застрелале во неговиот дом главниот диригент на Херсонскиот музичко-драмски театар Јуриј Керпатенко, откако тој одбил да…

Повеќе