Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Петровска-Шарец: Словенија и Северна Македонија споделуваат иста визија за Регионот

  Министерката за одбрана Славјанка Петровска ја започна дводневната официјална посета на Словенија на покана на министерот за одбрана Марјан…

Повеќе