Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: По 20 години граѓаните од улицата „Партизанска“ ќе имаат пристап до своите домови

  По цели 20 години се пробива крак на улицата „Партизанска“ во Дебар Маало преку ново проектирана улица со што граѓаните на тој потег ќе може непречено да стигнуваат до своите домови.     Согласно правосилното Одобрение за градба УП1 бр.27-238 од 03.08.2022 година издадено од Општина Центар, се спроведува градежна активност во реонот, согласно […]