Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Разгледана е информацијата за потрошувачката на електрична енергија од институциите

  Владата, на денешната седница ја разгледа Информацијата со споредбена анализа за потрошена електрична енергија од државните институции, подготвена од…

Повеќе