Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Започна исплатата на платите на здравствените работници

  Од денеска започна исплатата на платите на вработените во Јавните здравствени установи, и дел од нив веќе ја имаат…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Магдалена Филиповска-Грашкоска е нова директорка на Фондот за здравствено осигурување

  На денешната владина седница за нова директорка на Фондот за здравствено осигурување, на предлог на министерот за здравство, е…

Повеќе