Вести Македонија Ударни вести

Магдалена Филиповска-Грашкоска е нова директорка на Фондот за здравствено осигурување

  На денешната владина седница за нова директорка на Фондот за здравствено осигурување, на предлог на министерот за здравство, е именувана Магдалена Филиповска – Грашкоска.