Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Черних: Продолжува следењето на движењето на тектонските плочи во Медитеранот

  Претставници на Сеизмолошката опсерваторија, проф. д-р Драгана Черних и д-р Јасмина Најдовска учествуваа на годишната меѓународна работилница за сеизмологија…

Повеќе