Алтернатива Настани

“Маргинална уметност” – ликовна изложба во Галеријата на ФЛУ во Скопје

  Во среда, 26 октомври, со почеток во 19 часот, во Галеријата на Факултетот за ликовни уметности во Скопје, ќе биде отворена ликовната изложба насловена „Маргинална уметност“.   Изложбата, која е во организација на Центарот за креативни уметности-НЕБО од Суводол, ќе биде отворена до 2 ноември, до кога љубителите на ликовната уметност ќе имаат ретка можност […]