Вести Македонија Ударни вести

Општина Чаир се приклучи кон глобалната борба против рак на дојка

  Во присуство на најеминентните лекари во земјава од областа на радиологијата, онкологијата и хирургијата и голем број на жени од сите области, општина Чаир во соработка со здружението „Езра“ се вклучи во глобалната борба против рак на дојката.     „Непобитен факт е дека треба да зборуваме и да имаме значајно влијание врз колективната […]