Categories: Алтернатива, Настани

„ФУЗИЈА“ на два града, два оркестра, два диригента

  По спектакуларниот настап пред српската публика во легендарната сала „Коларац“ минатата сабота, концертниот спектакл „Фузија“ оваа среда (2 ноември)…

Повеќе