Вести Македонија Ударни вести

Соработка ССК и „Генерали Инвестментс“: Како вашите пари да работат за вас

  Сојузот на стопански комори на Македонија воспоставува соработка со „Генерали Инвестментс“ со цел подигнување на нивото на информираност на бизнис секторот за можност за создавање на додадена вредност преку инвестирање на расположливите  финансиски средства во инвестициски фондови, во рамките на што беше организиран информативен состанок за членовите. Лазе Камчев, главен извршен директор на „Генерали […]