Categories: Алтернатива, Настани

Изложба „Експериментален цртеж и експериментална поезија“ на ДЛУМ во Варшава

  Во Културниот центар „Виланов“ во Варшава денеска се отвора изложбата на Друштвото на ликовните уметници на Македонија „Експериментален цртеж…

Повеќе