Вести Македонија Ударни вести

Претседателката на Уставниот суд Кацарска и вработените во работна посета на Бугарија

  Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска и дел од вработените од стручната служба на Судот се во работна посета на Република Бугарија од 1 до 4 ноември.      Во рамки на посетата се организира работна средба на која се разменуваат искуства и знаења од двата суда. Првата тема на дискусија е „Заштита и […]