Алтернатива Настани

Изложба “Документот што недостига: За методологијата (текст, глас и тело)“ со Христина Иваноска

      Во недела 6 ноември, во Музејот на РС Македонија од 11 до 13 часот, публиката ќе има можност да ја посети изложбата на уметницата Христина Иваноска со наслов „Документот што недостига: За методологијата (текст, глас и тело)“. Прошетката низ изложбата е во рамки на „Маалски фестивал“ кој го организира КСП Центар Јадро […]