Алтернатива Настани

„My name is Goran Stefanovski“ во Драмски театар на 25 ноември

  Претставата на Драмскиот театар од Скопје „My name is Goran Stefanovski“, во режија на Бранислав Миќуновиќ е своевидна интимна посвета на режисерот на пријател и еден од најзначајните драматурзи на екс ју и европскиот театарски простор. 25 ноември, со почеток од 20 часот Тргнувајќи од изјавата на Горан дека „идентитетот не се дефинира туку […]