Алтернатива Настани

Супер радио Охрид го слави 30-от роденден

  Охридското Супер радио, еден од најстарите приватни електронски медиуми во Република Македонија, денес го прославува 30-тиот роденден. Приказната започна во ноември 1992 година, веднаш по осамостојувањето на Република Македонија. Со неа растеше и се развиваше, со неа ги помина сите проблеми кои го следеа во растењето, со неа стигна до 30. година од постоењето. […]