Вести Македонија Ударни вести

Поддршка од УНДП за натамошните чекори во евроинтеграциите

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, се сретна со Армен Григоријан, постојан претставник на УНДП во земјава, придружуван од Хиронори Савада, амбасадорот на Јапонија во нашата држава.     На состанокот е изразена поддршка за натамошните чекори на Република Северна Македонија во интеграцијата кон Европската Унија. Констатирано е дека УНДП може да помогне во пристапниот […]