Вести Македонија Топ теми Ударни вести

ЈСП го раскина договорот за превоз со „МАКЕКСПРЕС“

  Јавното Сообраќајно Претпријатие – ЈСП Скопје, денес го раскина договорот со приватниот превозник „МАКЕКСПРЕС“, а линиите на кои сообраќаа приватните автобуси, отсега ќе бидат заменети со автобуси на ЈСП Скопје со што транспортот на патници ќе продолжи непречено. Причина за раскинувањето на договорот со приватниот превозник „МАКЕКСПРЕС“ е непочитување на обврските од договорот во […]