Вести Македонија Ударни вести

Општина Центар издаде решение за отстранување на доградба на локал на улица „Македонија“

  Овластен градежен инспектор на Општина Центар издаде Решение со кое му наредува на инвеститорот на доградба на локал на улица „Македонија“ да ја отстрани истата и да го врати локалот во првобитна состојба. Станува збор за доградба на локал на улица „Македонија на парцела која е земјиште во сопственост на РСМ. Постапувајќи по службена […]