Алтернатива Настани

Експериментално издание на Публикација – Монографија на Марија Мицова Гацова

  На 10 ноември, во 12 часот, ТРИ ДЕ дизајн медиа организираше и спроведе настан за промоција на публикацијата/монографија, во Дом на култура Кочо Рацин – Скопје. Овој проект, насловен „Експериментално издание на публикација – монографија“ е одобрен и финансиран од Министерството за култура на Р.С.Македонија, како проект од национален интерес за 2022 година.   […]