Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт

Меѓународна Атлетска ноќна улична трка во Скопје

  Меѓународна атлетска ноќна трка ќе се одржи денеска во Скопје, со старт во 17 часот од пред Триумфалната капија, а по повод Денот на ослободувањето на Скопје – 13 Ноември. Трката е во организација на Атлетската федерација на Северна Македонија, во соработка со Град Скопје и Агенцијата за спорт и млади. Во рамките на […]