Вести Македонија Ударни вести

Герасимовски: Спречивме 8 градби на Водно и неконтролирано градење во Центар

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, заедно со раководителите на секторите во општината, пред преполната сала во основното училиште „Димитар Миладинов“ ја одржаа втората трибина под наслов „Заедно одлучуваме“. На вчерашната трибина одржана во основното училиште „11 Октомври“, жителите на населбата Пролет ги споделија со градоначалникот своите проблеми, предлози и идеи за тоа како […]