Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДОМ со силна поддршка од Данските Зелени

  Викендов Зелената партија ДОМ, граѓанското здружение „Зелена планета за сите” и претставнициод Зелено Левата партија на Данска, организираа работилница…

Повеќе