Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Гран при за Никола Ристановски на фестивалот во Никшиќ

    Никола Ристановски е добитник на наградата гран при за најдобра машка улога на 18. Меѓународен фестивал на актерот,…

Повеќе