Алтернатива Настани

Хуманитарна претстава “Душички”

  Хуманитарна претстава “Душички” ја имаше својата премиера во четврток на 10 оември, 2022 година, во Дом на култура “Иван Мазов Климе” во Кавадарци.         Претставата  “Душички” воедно го отвори и новиот театарски фестивал во Кавадарци насловен како “Месец на театарот”, кој  започна на 10 и ќе трае до 25 ноември.   […]