Вести Македонија Ударни вести

Градот Скопје: Финансиска помош за најзагрозените во вредност од 15 милиони денари

  Во услови на енергетска, економска криза и зголемена инфлација Градот Скопје донесе одлука со која ќе им помогне на најранливите категории на граѓани со средства во изност од 15 милиони денари.   Градот Скопје е град на солидарност, град кој по катастрофалниот земјотрес во 1963 бил разурнат и благодарение на солидарноста на пријателски држави и народи […]