Вести Македонија Ударни вести

Средба Џафери-Седерфелд, претседателка на Парламентарното Собрание на ОБСЕ

  Претседателот Талат Џафери, денеска оствари средба со Маргарета Седерфелд, претседателка на Парламентарното Собрание на ОБСЕ, при што искажа особено задоволство од посетата која се реализира во пресрет на претседавањето на Република Северна Македонија со ОБСЕ во 2023 година. Тој изрази надеж дека посетата во голема мера ќе придонесе за зајакнувањето на соработката меѓу идното […]